Polovna Zastava Skala 55 1998. godište iz Beograda

Date: 29. априла 2019. Tags:

Zastava Skala je model domaćeg automobilskog proizvođača “Zastava automobili” iz Kragujevca. Ovaj model se proizvodi od kraja 80ih godina, kada je modelu dodat naziv Skala 55/56 u zavisnosti od jačine motora. Proizvodnja modela sa troje vrata prekinuta je još 1990. godine, a najvažnija promena kod modela bila je primena petostepenog menjača i nove stabilizacione poluge kod svih verzija.

Ovog puta, nas je kontaktirao vlasnik polovnog automobila Zastava Skala 55 iz Beograda sa željom da otkupimo njegovo vozilo. U svakom trenutku, spremno odgovarama na vaš poziv i izlazimo na teren da procenimo stanje u kojem se vozilo nalazi. Kao što znate, mi otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na vozno stanje, enterijer ili broj pređenih kilometara.

Karakteristike modela Zastava Skala 55 iz 1998. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 850.000 km
 • Motor: benzin + gas (TNG)
 • Zapremina motora: 1100 cm3
 • Snaga motora: 40/54 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 2
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Nema klimu
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: metalik boja, radio CD, servisna knjiga, rezervni ključ

Otkup i cena Zastava Skala 55 polovnjaka

Najpoznatiji srpski proizvođač automobila – “Zastava automobili” – koji je više od pola veka proizvodio nekoliko poznatih modela “fiću”, “tristaća”, Zastavu 101 i Yugo-a. Poslednje izmene napravljene na modelu čiji otkup danas predstavljamo izvršena je 2007. godine, kada je ugrađena nova instrument-tabla sa digitalnim brojačem kilometara, pokazivačem broja obrtaja i elektronskim brzinometrom.

Nas je kontaktirao vlasnik polovnog automobila Zastava Skala 55. Sledećeg dana odgovorili smo na poziv i izašli na teren da utvrdimo stanje u kojem se vozilo nalazi. Detaljnim pregledom, utvrdili smo da je eksterijer automobila u dobrom stanju, ako se u  ima u vidu da je star nekoliko decenija.  

Na par mesta primetno je da boja počinje da puca usled starosti, kao i nekoliko manjih ogrebotina na donjem delu automobila. Izgled enterijera prilično je dotrajao, vidljivo je da je vođena manja briga o unutrašnjem delu samog vozila.

U razgovoru sa vlasnikom automobila smo saznali da je reč o vozilu koje se u porodici nalazi više od 15 godina. Kaže da je prešao ogroman broj kilometara i da je krajne vreme za kupovinu novog automobila. Zato je nas kontaktirao.

Na formiranje konačne scene uticalo je godište modela, spoljašnji izgled, pređena kilometraža i dotrajao enterijer. Važno je da napomenemo da uvek nudimo realnu cenu kojom su zadovoljne obe strane i da otkupljujemo sve vrste vozila. Tako je i bilo i ovog puta, pa smo nakon obavljene inspekcije i razgovora sa vlasnikom utvrdili realnu cenu koja je zadovoljila obe strane – 300 evra.

Polovni automobil Zastava Skala 55

Fer i korektan otkup Zastava automobila

Ukoliko i vi imate polovno vozilo koje želite da prodate, mi vršimo otkup svih vozila po najpovoljnijoj ceni. Kao što smo već ranije pomenuli, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, a nisu nam bitne ni godine starosti, pređena kilometraža i stanje enterijera, jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.