Polovan Opel Astra karavan, 2001. godište iz Mladenovca

Date: 11. септембра 2020.

Astra je porodični automobil nemačkog proizvođača Opel. Proizvodi se od 1991. godine kada je zamenio čuveni model Kadet. Opel Astra se i dalje proizvodi a kroz 3 decenije proizvodnje trenutno je aktuelna peta serija ovog modela. 

Kontaktirao nas je vlasnik polovnog Opel Astra karavana iz Mladenovca i ponudio da ga otkupimo. Karakteristike polovnog automobila kojeg smo otkupili saznajte u nastavku. 

Karakteristike polovnog Opel Astra karavana 2001. godište 

  • Model: Karavan
  • Prešao kilometara:  260000km
  • Motor: Dizel 
  • Pogon: Prednji
  • Menjač: Manuelni 
  • Broj brzina: 5 
  • Broj vrata: 4/5 
  • Boja: Siva 

Otkupna cena polovne Astre 

Opel Astra je jedan od najpopularnijih modela ovog proizvođača što govori i činjenica da se i dalje proizvode nakon skoro 30 godina. Ovaj automobil je bezbedan, prostoran i pouzdan pa je veoma dobar izbor ukoliko često prevozite robu ili imate veliku porodicu. 

Iako je jedan od najpouzdanijih brendova, Opelova popularnost otežava preprodaju ovih automobila budući da je vlasnika Opel vozila dosta pa se iz tog razloga neki ljudi poput našeg klijenta iz Mladenovca opredeljuju za kontaktiranje agencija za otkup polovnih automobila

Fotografija sivog opel karavana sa boka

Nakon kraćeg razgovora oko detalja vozila kao što su kilometraža, generalno stanje i stanje motora, a nakon probne vožnje našeg tima utvrdili smo fer cenu koja je odgovarala i klijentu i nama

Ubrzo nakon toga naš klijent je postao bogatiji za 1100 evra u kešu, rešili smo svu neophodnu dokumentaciju i postali smo vlasnik jednog polovnog vozila u vrhunskom stanju. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.